Welkom bij DRIVEQ wij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud. Wij staan voor kwaliteit, Transparantie, 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud & reparatie, van uw voertuig. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om aan uw elektrische of hybride voertuig te werken. Van eenvoudige olieverversingen tot complexe reparaties, om de levensduur van uw voertuig langer en veilig te houden.

 

We bieden ook APK-keuringen om te voldoen aan wettelijke eisen waaraan uw voertuig moet voldoen, ook beschikken wij over een groot aanbod aan banden voor verschillende omstandigheden, airco-onderhoud en reparatie, evenals nauwkeurige diagnose en uitlezing van problemen met professioneel apparatuur.

 

Wij denken ook graag mee met het belang en de eisen van onze klanten, om zo de klant tevreden te houden en de veiligheid te waarborgen van het voertuig en ten slotte duurzaam te werk gaan.

 

Waarom kiezen voor DRIVEQ?

We bieden deskundigheid met ons ervaren team, betaalbaarheid met concurrerende tarieven en transparante prijzen, en klantgerichtheid waarbij uw tevredenheid voorop staat.

 

WIE ZIJN WIJ?

 

Hoi ik ben Thomas!

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunne maken. Sinds jongs af aan vond ik het al leuk om bezig te zijn met techniek. ik begon in de schuur aan brommers te sleutelen en snel kreeg ik de smaak al te pakken. Ik ben me gaan specialiseren in de technieken in de automotive branche.

 

Ik ben begonnen met de opleiding automotive engineering, echter bleek dit te theoretisch te zijn en had ik meer op met de praktijk. Vervolgens ben ik de opleiding technisch specialist gaan doen en uiteraard ook afgerond. 

 

Begonnen bij een klein universele autogarage waar ik veel praktijk ervaring heb opgedaan vervolgens doorgestroomd naar een dealerbedrijf waar ik vervolgens 9 jaar heb gewerkt. Buiten mijn werk hield ik mezelf erg bezig met eigen hobbymatige reparatie projecten en merkte ik toch dat ik graag zelf iets wilde ondernemen. 

 

Bij het dealer bedrijf waar ik 9 jaar heb gewerkt heb ik mijn huidige compagnon leren kennen en al snel bleek hij dezelfde interesses en dromen te hebben als hoe ik die voor ogen had. Vanaf dag 1 waren we samen al een top team, niet veel later kregen wij de kans om een garage bedrijf over te nemen en die kans hebben we met volle trots aangepakt. 

 

Hoi ik ben Rudy!

Van kinds af aan had ik al 1 passie dat zijn auto's en techniek. Ik stond daarom als jonge jongen al aan de voertuigen van mijn ouders te sleutelen. Dit motiveerde mij enorm ik stak er veel van op om van deze hobby dan ook vervolgens met geluk er mijn werk van te kunnen maken. 

Het begon bij hobbymatig veel ervaring op te doen in de praktijk. Vervolgens ben ik beland in de metaal industrie waar ik veel ervaring op deed als lasser. Echter bleek dit niet de plek te zijn waar ik mijn passie kon uit oefenen en besloot ik op mijn 17 jaar de auto techniek branche in te gaan. 

 

Mijn carrière begon bij een universeel bedrijf in het mooie Brabantse Nuenen. Na een aantal jaar hier werkzaam te zijn geweest heb ik het besluit genomen om naar een dealer te gaan om mezelf te gaan specialiseren in de techniek van de modernere auto's en elektrische voertuigen. 

 

Bij dit bedrijf kwam ik mijn huidige compagnon Thomas tegen. Samen in onze vrije tijd begonnen we te ondernemen en hadden we gelijk al voor ogen om een lange samenwerking aan te gaan en vervolgens onze droom uit te kunnen laten komen.

 

Dat is DRIVEQ!