Welkom bij DRIVEQ, waar we er trots op zijn om jouw auto de beste zorg te bieden die hij verdient. Als jouw betrouwbare partner in autoreparatie en onderhoud bieden we een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw voertuig altijd in topconditie blijft.

  

Onderhoud & Reparatie:

Of het nu gaat om een eenvoudige olieverversing of een ingewikkelde motorreparatie, ons deskundige team staat voor je klaar. We hebben de kennis en ervaring om jouw auto soepel en veilig te houden, ongeacht het merk of model.

APK-keuring: Het is belangrijk om jouw voertuig regelmatig te laten keuren om te voldoen aan wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Bij DRIVEQ zorgen we ervoor dat jouw auto grondig wordt gecontroleerd en voldoet aan alle vereisten, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

 

Banden:

Of je nu op zoek bent naar zomerbanden, winterbanden of all-season banden, bij DRIVEQ hebben we een ruime keuze aan banden voor verschillende wegomstandigheden en rijstijlen. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste banden voor jouw auto.

Airco Service: Niets is zo vervelend als een defecte airconditioning, vooral tijdens de warme zomermaanden. Bij DRIVEQ bieden we een uitgebreide airco-onderhouds- en reparatieservice om ervoor te zorgen dat jouw interieur altijd comfortabel blijft, ongeacht de buitentemperatuur.

 

Diagnose & Uitlezen:

Onze geavanceerde apparatuur stelt ons in staat om snel en nauwkeurig problemen te identificeren en uit te lezen. Of het nu gaat om een dashboardlampje dat gaat branden of een vreemd geluid onder de motorkap, onze experts kunnen de oorzaak van het probleem vinden en een passende oplossing bieden.

 

Bij DRIVEQ streven we naar klanttevredenheid en bieden we professionele service tegen betaalbare prijzen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw auto in goede handen is bij ons. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat we voor jou en jouw auto kunnen betekenen.